Welk uitje wint de publieksprijs voor Beste Uitje 2018?
FAQ Genomineerden

Vragen genomineerden

 

Je bent genomineerd en hebt vragen over de verkiezing. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier nog niet tussen, neem dan via de contactgegevens onderaan deze pagina contact op met de organisatie.
 

1. Hoe kan ik meedoen aan de verkiezing of iemand nomineren?
Alle genomineerden kunnen gratis meedoen aan de verkiezing. Zoek hier in de zoekbalk wie er tot de genomineerden behoren. Helaas is het niet meer mogelijk om iemand anders of jezelf te nomineren voor deze editie, wil jij meedoen met de volgende editie? Je kunt hier nomineren.


2. Wat kan ik als genomineerde winnen?
Het winnen van de verkiezing kan veel publiciteit opleveren! Op 28 maart 2018 wordt de landelijke winnaar via de krant bekendgemaakt. De ervaring is dat het uitdragen van een titel kan leiden tot meer klanten, trotste medewerkers en meer omzet. Klik hier voor het bestellen van een ticket voor de Award uitreiking op donderdag 1 februari. 


3. Hoe worden de winnaars bepaald?
Per provincie wint het uitje met de meeste stemmen. Daarnaast wint het uitje dat landelijk de meeste stemmen heeft de landelijke titel.
 
4. Wat kan ik doen om veel stemmen te krijgen?
Om veel stemmen te werven kan je posters en flyers bestellen met jullie eigen naam er op. Niet verplicht, wel betaalbaar. Meer info over posters en flyers op maat. Daarnaast is het de moeite waard om jouw nominatie via Social Media zoals Facebook en Twitter uit te dragen. Tot slot werkt het uitstekend indien je jouw achterban een e-mail kan sturen met het verzoek een stem uit te brengen. En vergeet de lokale en regionale pers niet te informeren over jouw nominatie.


5. Ik heb promotiemateriaal besteld, maar ik heb dit nog niet ontvangen. 
De levertijd van het promotiemateriaal bedraagt circa 2-3 werkdagen. Ga dus eerst na wanneer je een bestelling gedaan hebt en of er sindsdien al meer dan 3 werkdagen versterken zijn. Heb je na 5 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact op met drukwerkpartner Printshare via mail of telefoon.


6. Onze naam staat verkeerd op de website, kan dat gewijzigd worden?
Ja, stuur een e-mail naar vragen[@]beste-uitje.nl

7. Wat moet ik doen als ik toch niet genomineerd wil zijn?
Aan het genomineerd zijn zitten grote voordelen aan verbonden. Voor de deelnemende leveranciers biedt de verkiezing volop kansen op het verkrijgen van waardering van klanten, erkenning, positieve publiciteit en toenemende omzet bij het winnen van de titel. Deelname voor genomineerden is gratis. Wil je niet meer genomineerd zijn, stuur dan een email naar vragen[@]beste-uitje.nl.
 
8. Wie is de initiatiefnemer van de verkiezing? 
De verkiezing is een initiatief van de Persgroep. Organisator van de Verkiezing is Vote Company.

9. Zijn er algemene voorwaarden van toepassing?
Jazeker, lees hier de voorwaarden. 
 
10. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan tot en met 18 maart 2018 gestemd worden.


11. Kan ik de gegevens van de stemmers inzien? 
Nee, in het stemproces bewaken we de anonimiteit van de stemmer.


Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of gewoon iets leuks te melden over de verkiezing? Neem contact op met Tessa Ruiter, Moderator van de verkiezing, via vragen[@]beste-uitje.nl.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details

© 2018 De Persgroep. Powered by Vote Company. Alle rechten voorbehouden.
Volg ons