Algemeen Dagblad
STEM & WIN!

Maak kans op deze fantastische prijzen

Met jouw stem maak je kans op één van onze mooie prijzen:
- Een 7-daagse reis naar Curaçao voor 2 personen*
- Een jaar lang gratis tickets voor de beste Uitjes**
- 25 x hotelovernachting voor 2 personen ergens in Nederland***

* Je verblijft op basis van Logies in het geliefde 4-sterren vakantieresort Livingstone Jan Thiel Resort. Je komt hier gegarandeerd tot rust. Het kleurrijke resort met appartementen en villa's is ruim opgezet met een tropische bloementuin en een schitterend zwembad .De directe nabijheid van het gezellige palmenstrand van Jan Thiel, de duikschool en de prachtige zonsondergangen maken uw verblijf tot een onvergetelijke ervaring. Deze reis is voor twee personen, niet in vakantieperiodes, vertrek in mei-jun-sept of okt. Te boeken voor 31/12/17.
** De krant verloot van alle deelnemende parken/ attracties toegangskaartjes. Je ontvangt een breed assortiment van toegangsbewijzen, zoals voor pretparken, dierentuinen, tickets om lekker sportief bezig te zijn en daarna heerlijk tot rust te komen in de sauna. De tickets worden per twee personen verloot. Evt acties en voorwaarden van de deelnemende parken zijn van kracht. Looptijd is per ticket verschillend, afhankelijk van de voorwaarden van het park.
*** Overnachting voor 2 personen in een luxe hotel in Nederland. Geniet na een heerlijke nachtrust van het uitgebreide ontbijtbuffet.

© 2017 De Persgroep. Powered by Vote Company. Alle rechten voorbehouden.

Volg ons

© 2017 De Persgroep. Powered by Vote Company. Alle rechten voorbehouden.