Algemeen Dagblad
STEM & WIN!

Hoe werkt het?

Stemperiode van 18 februari t/m 31 maart 2017
Het Nederlands publiek bepaalt welke uitjes worden verkozen tot Beste Uitje van 2017. De beste uitjes van Nederland zijn verdeeld over 8 categorieën en per categorie is er in iedere provincie een winnaar. Ook is er per categorie een landelijke winnaar. De winnaars worden op 8 april bekend gemaakt. 

De categorieën
Attractieparken
Dierentuinen
Speeltuinen In- en Outdoor
Musea en Cultuur
Wellness
Bioscopen
Indoor zwembaden
Sportief en Actief

Waarom stemmen?
Door te stemmen maak je kans op één van onze mooie prijzen:

  • Een 7-daagse reis naar Curaçao voor 2 personen
  • Een jaar lang gratis tickets voor de beste Uitjes
  • 25 x hotelovernachting voor 2 personen ergens in Nederland


Lees hier verder voor een complete beschrijving van deze prijzen.

Jurering Publieksprijs Beste Uitje van Nederland 2017
Bij het uitbrengen van een stem worden rapportcijfers gegeven voor hygiëne, prijs-kwaliteit-verhouding, klantvriendelijkheid, parkeren/bereikbaarheid en extra services/diensten. De beste uitjes van Nederland zijn verdeeld over 8 categorieën en per categorie is er in iedere provincie een winnaar. De winnaar per provincie, per categorie is het uitje dat binnen de top 5 op basis van het aantal stemmen de hoogste rapportcijfers heeft ontvangen. Kortom, als genomineerde moet je binnen de categorie op basis van het aantal stemmen in de top 5 van de provincie eindigen en vervolgens van de top 5 de hoogste rapportcijfers hebben. Wel zijn er altijd minimaal 50 stemmen nodig om winnaar te kunnen worden.

Uit alle provinciewinnaars binnen een categorie wordt op dezelfde manier de landelijke winnaars met de hoogste waarderingscijfers gekozen. Dus van de 12 provinciewinnaars wordt op basis van het aantal stemmen een top 5 gemaakt en binnen die top 5 wint degene met de hoogste rapportcijfers. Daarnaast is er in iedere categorie een landelijke winnaar met de meeste stemmen (populairste uitje). 

Is jullie uitje genomineerd?
Laat jouw omgeving (bezoekers, inwoners, vrienden en familie, etc.) weten dat je genomineerd bent en roep iedereen op om te stemmen. Maak daarbij gebruik van het gratis promotiemateriaal dat beschikbaar is.

Staat jouw uitje er nog niet bij? 
Geen probleem. Je kan ook direct stemmen op jouw favoriete uitje als die nog niet genomineerd is.

Tussenstanden
Een aantal maal wordt er een tussenstand gepubliceerd. Deze tussenstanden kan je zien op de pagina Tussenstand. Tussen de momenten van publicatie van de tussenstand in, is het niet mogelijk om te zien hoe vaak er op jouw favoriete uitje is gestemd.

Eerlijke verkiezing
Het is van groot belang dat de verkiezing eerlijk verloopt. Daarom kan er maximaal 1 keer per e-mailadres een stem uitgebracht worden en moet iedere stem worden bevestigd via een bevestigingslink die een stemmer per e-mail ontvangt. Daarnaast vinden er regelmatig controles plaats van alle stemmen ter voorkoming van onrechtmatig uitgebrachte stemmen. De organisatie heeft het recht om bij het vermoeden van fraude of misbruik of onsportieve deelname aan de verkiezing een genomineerde te diskwalificeren, de deelname van een genomineerde te blokkeren en/of stemmen niet mee te tellen. Lees hierover meer in de voorwaarden.

© 2017 De Persgroep. Powered by Vote Company. Alle rechten voorbehouden.

Volg ons

© 2017 De Persgroep. Powered by Vote Company. Alle rechten voorbehouden.