Algemeen Dagblad
STEM & WIN!

Je bent genomineerd en hebt vragen over de verkiezing. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier nog niet tussen, neem dan via de contactgegevens onderaan deze pagina contact met op met de organisatie.

 

1. Wie heeft mij genomineerd?
De organisatie heeft in beginsel uitjes voor deze verkiezing geselecteerd. Deze genomineerden zijn hierover geinformeerd. Uitjes die liever niet genomineerd willen zijn, kunnen zich afmelden door een email te sturen naar de organisatie (zie contactgevens onderaan deze pagina). Aansluitend mag iedereen die zijn stem uitbrengt een uitje nomineren als die nog niet genomineerd is. Dit kan direct bij het uitbrengen van een stem. Je hoeft dus niet eerst te nomineren om later op dat uitje te kunnen stemmen. De organisatie neemt contact op met het betreffende uitje om ze te informeren over de nominatie.

 

2. Wat kan ik als genomineerde winnen?
De te winnen titel levert veel publiciteit op! Daarnaast ontvangen alle winnaars (Goud) en de nummers 2 (Zilver) en 3 (Brons) een prachtige digitale oorkonde om de titel uit te dragen en een officieel winnaarslogo dat gebruikt mag worden in alle communicatie. De titel leidt daarmee ook tot meer bezoekers en meer omzet! 

 

3. Hoe worden de winnaars bepaald?
Lees hier hoe de provinciale en landelijke winnaars worden verkozen.

 

4. Wat kan ik doen om veel stemmen te krijgen?
Roep iedereen op om een stem uit te brengen. Dit kan via een emailnieuwsbrief naar alle relaties, klanten en fans en via Social Media zoals Facebook en Twitter. Maak gebruik van het gratis promotiemateriaal dat hiervoor beschikbaar is. En vergeet de lokale en regionale pers niet te informeren over jouw nominatie.

 

5. Onze naam staat verkeerd op de website of we willen deelnemen in een andere categorie, kan dat gewijzigd worden?
Ja, stuur een e-mail naar vragen[@]beste-uitje.nl

 

6. Wie mogen er genomineerd worden?
Een uitje moet behoren tot 1 van de 8 categorieën en is een vaste fysieke locatie binnen Nederland die gratis of tegen betaling toegankelijk is. De organisatie beoordeelt of een uitje wordt toegelaten tot de verkiezing. 

 

7. Wat moet ik doen als ik toch niet genomineerd wil zijn?
Wil je niet meer genomineerd zijn, stuur dan een email naar de organisatie (zie contactgevens onderaan deze pagina)

 

8. Wie is de initiatiefnemer van de verkiezing? 
De verkiezing is een gezamenlijk initiatief van de kranten AD, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, Tubantia, BN DeStem, PZC, De Stentor en De Gelderlander. In deze kranten en via de websites van deze titels wordt veel aandacht gegeven aan de verkiezing. Lezers worden opgeroepen om massaal hun stem uit te brengen.

 

9. Zijn er algemene voorwaarden van toepassing?
Jazeker, lees hier de voorwaarden. Alle stemmers en genomineerden verklaren zich hiermee akkoord.

 

10. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan tot en met 31 maart 2017 gestemd worden.

 

Heb je een andere vraag, stel die dan via vragen[@]beste-uitje.nl of neem rechtstreeks contact op met de moderator van de verkiezing: Niels Groot (06-48853564).

© 2017 De Persgroep. Powered by Vote Company. Alle rechten voorbehouden.

Volg ons

© 2017 De Persgroep. Powered by Vote Company. Alle rechten voorbehouden.