Welk uitje wint de publieksprijs voor Beste Uitje 2018?
Meest gestelde vragen door genomineerden

Je bent genomineerd en hebt vragen over de verkiezing. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier nog niet tussen, neem dan via de contactgegevens onderaan deze pagina contact op met de organisatie.
 

1. Hoe kan ik meedoen aan de verkiezing of iemand nomineren?
Alle genomineerden kunnen gratis meedoen aan de verkiezing. Zoek hier in de zoekbalk wie er tot de genomineerden behoren. Helaas is het niet meer mogelijk om jezelf te nomineren voor deze editie, wil jij meedoen met de volgende editie? Je kunt jezelf hier nomineren.


2. Wie mogen er uitjes nomineren?
Iedereen mag een uitje nomineren. Een uitje dient wel een statutair gevestigde onderneming binnen Nederland te zijn. Helaas is het voor deze editie niet meer mogelijk om uitjes te nomineren. 


3. Kunnen er meerdere genomineerden per provincie zijn?
Jazeker, dat is geen enkel probleem. 


4. Wie heeft mij genomineerd? 
De organisatie heeft een aantal leveranciers voor deze verkiezing geselecteerd. Deze genomineerden zijn hierover zo goed als mogelijk geïnformeerd. Uitjes die liever niet genomineerd willen zijn, kunnen zich afmelden door een e-mail te sturen naar de organisatie (zie contactgegevens onderaan deze pagina). 


5. Wat kan ik als genomineerde winnen?
De te winnen titel kan veel publiciteit opleveren! De ervaring is dat het uitdragen van een titel kan leiden tot meer klanten, trotste medewerkers en meer omzet. 


6. Hoe worden de winnaars bepaald?
Het uitje met de meeste stemmen van de provincie is provinciewinnaar. Daarnaast is het uitje met landelijk de meeste stemmen de landelijke winnaar. 
 

7. Wat kan ik doen om veel stemmen te krijgen?
Om veel stemmen te werven kan je posters en flyers bestellen met je/jullie eigen naam er op. Niet verplicht, wel betaalbaar. Meer info over posters en flyers op maat. Daarnaast is het de moeite waard om jouw nominatie via Social Media zoals Facebook en Twitter uit te dragen. Tot slot werkt het uitstekend indien je jouw achterban een e-mail kan sturen met het verzoek een stem uit te brengen. En vergeet de lokale en regionale pers niet te informeren over jouw nominatie.

8. Onze naam staat verkeerd op de website, kan dat gewijzigd worden?
Ja, stuur een e-mail naar vragen[@]beste-uitje.nl

9. Wat moet ik doen als ik toch niet genomineerd wil zijn?
Er zijn grote voordelen aan verbonden. Voor de deelnemende leveranciers biedt de verkiezing volop kansen op het verkrijgen van waardering van klanten, erkenning, positieve publiciteit en toenemende omzet bij het winnen van de titel. Deelname voor genomineerden is gratis. Wil je niet meer genomineerd zijn, stuur dan een email naar vragen[@]beste-uitje.nl.
 
10. Wie is de initiatiefnemer van de verkiezing? 
Initiator van de Verkiezing is de Persgroep. De organisatie is in handen van Vote Company.


11. Kan ik ook mee doen aan de verkiezing als we geen zakelijke relatie hebben met de partners van de verkiezing?
Ja, natuurlijk. De partners van de verkiezing maken de verkiezing mede mogelijk, maar hebben geen enkele invloed op de einduitslag. Ook als je geen zakelijke relatie hebt met de partners van de verkiezing kan je gewoon mee doen.

12. Zijn er algemene voorwaarden van toepassing?
Jazeker, lees hier de voorwaarden. 
 
13. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan tot en met 18 maart 2018 gestemd worden.


14. Kan ik de gegevens van de stemmers inzien? 
Nee, in het stemproces bewaken we de anonimiteit van de stemmer.


Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of gewoon iets leuks te melden over de verkiezing? Neem contact op met Tessa Ruiter, Moderator van de verkiezing, via vragen@beste-uitje.nl

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details

© 2018 De Persgroep. Powered by Vote Company. Alle rechten voorbehouden.
Volg ons