Welk uitje wint de publieksprijs voor Beste Uitje 2018?
Vragen van stemmers

Het kan zijn dat je als stemmer vragen hebt over de verkiezing of over het stemmen zelf. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen dan vind je onderaan het contactadres van de organisatie zodat je jouw vraag kunt stellen.
 

1. Hoe kan ik zien wie er genomineerd zijn?
Zoek in het overzicht van de genomineerden. Helaas is het niet meer mogelijk om voor deze editie jouw favoriete uitje te nomineren. Nomineren voor de volgende editie kan hier.


2. Mijn favoriete uitje staat er nog niet tussen. Hoe meld ik die aan? 
Helaas is het niet meer mogelijk om jouw favoriete uitje voor deze editie op te geven. Wil je iemand nomineren voor de volgende editie? Deze kun je hier nomineren


3. Wanneer ik mijn postcode invoer tijdens het stemproces, krijg ik de melding dat de postcode ongeldig is.
Nieuwe postcodes worden soms nog niet herkend, vul in dat geval een andere postcode uit de woon- of vestigingsplaats in.


4. Ik woon in het buitenland en wil graag mijn stem uitbrengen, maar mijn postcode wordt niet geaccepteerd.
Buitenlandse postcodes worden niet geaccepteerd, je kunt wel een postcode uit de woonplaats van de genomineerde invullen.


5. Ik ontvang geen bevestiging van mijn stem per e-mail.
Controleer eerst of de bevestiging in de ongewenste berichten / spambox terecht is gekomen. Is dit niet het geval, dan kan je via deze link opnieuw een bevestiging aanvragen. Lukt het dan nog steeds niet, stuur dan een e-mail naar info[@]beste-uitje.nl


6. Mag ik vaker stemmen?
Ja, je mag in elke categorie maximaal 1 keer een stem uitbrengen. Je kan pas een volgende stem uitbrengen in een nieuwe categorie wanneer je jouw eerder uitgebrachte stem hebt bevestigd middels de bevestigingsmail. 


7. Hoe kan ik zien hoeveel stemmen mijn favoriete uitje heeft gekregen?
Een aantal maal wordt er een tussenstand gepubliceerd. Deze tussenstanden kan je zien op de pagina Tussenstand. Tussen de momenten van publicatie van de tussenstand in, is het niet mogelijk om te zien hoe vaak er op jouw favoriete uitje is gestemd.


8. Mijn email adres wordt niet herkend, kan ik nu wel stemmen?
Het systeem ziet sommige domeinen waaronder @inbox.com als oneigenlijke e-mailadressen ook wel 'wegwerp e-mailadressen' genoemd. De herkomst en echtheid van dergelijke e-mailadressen kan niet worden geverifieerd en dus kan er helaas niet mee gestemd worden.


9. Het lukt mij niet om te stemmen via de mobiele website
Mocht het voorkomen dat het niet lukt om via de mobiele website te stemmen, dan zit rechtsboven op de mobiele website een button waarmee je naar de normale website gaat. Je kan dan op de normale website alsnog stemmen.


10. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan vanaf 12 februari tot en met 18 maart 2018 gestemd worden.


11. Hoe worden de winnaars bepaald?
In iedere provincie is er na 18 maart 2018 per categorie een provinciewinnaar. Dit is degene met het meeste aantal stemmen. Er zijn wel minimaal 30 bevestigde stemmen nodig om provinciewinnaar te kunnen worden. Op 28 maart 2018 wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt in de krant. 

 

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, neem dan contact op met info[@]beste-uitje.nl.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details

© 2018 De Persgroep. Powered by Vote Company. Alle rechten voorbehouden.
Volg ons